Til inspirasjon

Maling, tapetsering, gulv og våtrom

Brødrene Samuelsen tar gjerne oppdraget!

Kilde: Jotun - Veggen over er malt med LADY Pure Color i 5081 Fabrikk. Veggen til venstre er malt med LADY Pure Color 12077 Sheer Grey, mens den innerste veggen er malt med LADY Pure Color 1376 Frostrøyk. Hyllen i det innerste rommet er også i 1376 Frostrøyk, malt med LADY Supreme Finish.

Inspirasjon til oppussing

Hjemmet ditt skal være et fristed og en oase hvor du på dine premisser kan slappe av og hente nye krefter og inspirasjon til oppussing. Samtidig skal det også være funksjonelt i en hektisk hverdag. Ditt hjem vil også til en viss grad gjenspeile dine drømmer og hvem du er.

Vi bistår gjerne med råd og tips for å synliggjøre dette eller andre visjoner du har. Ved forslag til fargesetting med riktige nyanser, samt bruk av forskjellige typer materialer som har ulik tekstur (parkett, tepper, maling, tapet).

Våre prosjekter til oppussing vil kunne bidra til at du får økt inspirasjon og flere ideer.

Fargetrender 2024

Nytt år - nye muligheter og nye, men tidløse farger!

Det er det myke og behagelige som dyrkes i årets fargepalett, ikke definert av mote og trender, men som kan hjelpe oss å ta et steg tilbake og reflektere over hvordan vi kan påvirke omgivelsene våre i en positiv retning.

Flere har nå et behov til å få fram egen personlighet i hjemmet sitt.

Nå er det kanskje enda viktigere enn før hvilke farger og nyanser vi omgir oss med.

Interiør Stilene

Vi tenker mer på miljø og er mye mer bevist på dette enn før, vi kan nå si at kjøp-bruk-kast kulturen definitivt er over og ut.

Gjenbruk er nøkkelordet! Har du møbler med grå, hvit eller svart farge? Hva med å male eller tapetsere møblene du allerede har med fargerike trender.

Svaret til følgende spørsmål: Hvor kommer materialet fra? Hvilke tilsetningsstoffer inneholder den? Dette kan avgjøre mulige kjøp. Dette gjelder både på interiør, tekstiler og restfall fra industrien.

Fremtidsretro er mer populært enn noen gang, og innslag med noen herlige 70-tallsvibber, en dose attitude fra 80-tallet og et lekent 90-tall viser hvordan historien møter fremtiden.

Valg av gulv er viktig. Våre eksperter innen feltet kan anbefale det riktige type gulv til de fargene du har valgt å male hjemme ditt med, og som passer til ditt interiør.

Hvert rom har sitt bruk. Ønsker du nytt gulv til kjøkken så må du tenke at det må tåle mye slitasje. I soverommet er det mindre slitasje. Ønsker man at rommet ser større ut så anbefales det ett lyst tregulv eller en blanklakkert parkett som reflekterer lyset i større grad.

Vil du ha en varm og lun følelse så er et mørkt tregulv svaret. Det finnes mange varianter.

Spør våre konsulenter om råd.

Jotun har lansert det nye fargekartet «CANVAS».

Tre trendretninger i 2024

Årets fargekart heter CANAVAS og denne fargekolleksjonen reflekterer skjønnheten som finnes i naturens egen palett, og er designet for å gi deg inspirasjon og råd for gode fargevalg.

Ta varig vakre valg med LADYs farger og våre mest holdbare malinger – LADY Pure Color, LADY Supreme Finish og LADY Wonderwall.

MUTED CORAL

Kombinasjoner av varme toner som Earthy Yellow, Mexico og Muted Coral skaper en rustikk, upolert og ærlig stil.

TRUE BLUE

Fargenyheten True Blue er en frisk og ren blåtone med umiddelbare assosiasjoner til himmel og hav. 

SUBTLE GREEN

Grønne farger gir umiddelbare assosiasjoner til naturens ro og skaper rom med avslappende atmosfære.

Få profesjonell hjelp til ditt prosjekt