Til inspirasjon

Maling, tapetsering, gulv og våtrom

Brødrene Samuelsen tar gjerne oppdraget!

Kilde: Jotun - Vegg: LADY 20144 Grounded Red

Inspirasjon til oppussing

Hjemmet ditt skal være et fristed og en oase hvor du på dine premisser kan slappe av og hente nye krefter og inspirasjon til oppussing. Samtidig skal det også være funksjonelt i en hektisk hverdag. Ditt hjem vil også til en viss grad gjenspeile dine drømmer og hvem du er.

Vi bistår gjerne med råd og tips for å synliggjøre dette eller andre visjoner du har. Ved forslag til fargesetting med riktige nyanser, samt bruk av forskjellige typer materialer som har ulik tekstur (parkett, tepper, maling, tapet).

Våre prosjekter til oppussing vil kunne bidra til at du får økt inspirasjon og flere ideer.

Fargetrender 2023

Nytt år - nye muligheter og nye, men tidløse farger!

Det er det myke og behagelige som dyrkes i årets fargepalett, ikke definert av mote og trender, men som kan hjelpe oss å ta et steg tilbake og reflektere over hvordan vi kan påvirke omgivelsene våre i en positiv retning.

Flere har nå et behov til å få fram egen personlighet i hjemmet sitt.

Nå er det kanskje enda viktigere enn før hvilke farger og nyanser vi omgir oss med.

Interiør Stilene

Vi tenker mer på miljø og er mye mer bevist på dette enn før, vi kan nå si at kjøp-bruk-kast kulturen definitivt er over og ut.

Gjenbruk er nøkkelordet! Har du møbler med grå, hvit eller svart farge? Hva med å male eller tapetsere møblene du allerede har med fargerike trender.

Svaret til følgende spørsmål: Hvor kommer materialet fra? Hvilke tilsetningsstoffer inneholder den? Dette kan avgjøre mulige kjøp. Dette gjelder både på interiør, tekstiler og restfall fra industrien.

Fremtidsretro er mer populært enn noen gang, og innslag med noen herlige 70-tallsvibber, en dose attitude fra 80-tallet og et lekent 90-tall viser hvordan historien møter fremtiden.

Valg av gulv er viktig. Våre eksperter innen feltet kan anbefale det riktige type gulv til de fargene du har valgt å male hjemme ditt med, og som passer til ditt interiør.

Hvert rom har sitt bruk. Ønsker du nytt gulv til kjøkken så må du tenke at det må tåle mye slitasje. I soverommet er det mindre slitasje. Ønsker man at rommet ser større ut så anbefales det ett lyst tregulv eller en blanklakkert parkett som reflekterer lyset i større grad.

Vil du ha en varm og lun følelse så er et mørkt tregulv svaret. Det finnes mange varianter.

Spør våre konsulenter om råd.

Jotun har lansert det nye fargekartet «STORIES».

Tre trendretninger i 2023

Årets fargekart heter STORIES og består av tre unike fargepaletter; Serene Presence, Naturally Grounded og Curated Living.

SERENE PRESENCE

Myke, rolige farger, dempede pasteller og helbredende grønntoner.

NATURALLY GROUNDED

Varme jordfarger, dempet grønn og myke gule og oransje toner.

CURATED LIVING

Sofistikerte rødfarger, dempede nøytrale og blå aksenter.

Få profesjonell hjelp til ditt prosjekt