Tjenester

Maling, tapetsering, gulv og våtrom

Brødrene Samuelsen er en allsidig partner for ditt prosjekt

Våre tjenester

Skal du renovere, men er usikker på hva du bør gjøre?
Vi gir deg gjerne våre profesjonelle råd!

tjenester

Tradisjonelt malerarbeid

Skal du friske opp stua med en ny farge, eller trenger ytterveggen på huset et nytt strøk? Vi utfører alt av tradisjonelt malerarbeid innvendig og utvendig, og sørger for å levere et ferdig resultat du har glede av i lang tid.

tjenester

Dekorative maleteknikker

Vi har god erfaring med å gi vegger et mer særegent og personlig preg ved bruk av dekorative maleteknikker som ton-i-ton, metalliske effekter eller tilfeldige mønster. Skill deg ut fra naboene med en unik veggmaling!

Sprøytemaling

Sprøytemaling egner seg godt for store flater og områder det er vanskelig å nå med pensel, som for eksempel husvegger. Vi bruker effektivt utstyr som gir et plettfritt resultat på kort tid!

tjenester

Tapetsering

Ønsker du å friske opp rommene i huset med en splitter ny tapet? Velg en dus og tidløs farge for en minimalistisk stil, eller et vågalt mønster for et unikt og personlig uttrykk. Vi legger tapet med stor grad av nøyaktighet og tålmodighet.

tjenester

Flytsparkling og håndsparkling av undergulv

Har du et gulv med ujevnheter? Vi sparkler og avretter ditt undergulv, slik at gulvet både blir helt plant og jevnt. Dette anbefales særlig før man legger tynne gulvbelegg eller gulvtepper.

Montering av belegg, tepper, laminat og parkett

Et splitter nytt gulv kan gjøre underverker for uttrykket i et bygg. Vi har erfaring med de aller fleste typer gulv, og gir deg gjerne råd basert på dine ønsker, behov og bruk.

Montering av fotlister

Fotlister/gulvlister dekker glippen mellom gulv og vegg. Det kreves presisjon for å oppnå et godt resultat her. Vi monterer fotlister som tetter fullstendig, og som gir hvert rom et elegant preg.

tjenester

Våtrom

Brødrene Samuelsen er våtromsspesialist innenfor membran, tapet og gulvbelegg. Arbeid på våtrom bør utføres av fagfolk for å unngå vannskader og andre problemer som ofte fører til høye kostnader. Vi gjør jobben for deg — profesjonelt og forskriftsmessig!

tjenester

Levering og montering av teppeløpere

Teppeløpere brukes ofte på hotell, i lange ganger eller i trapper. Vi samarbeider med anerkjente forhandlere av teppeløpere, og kan både levere og montere disse hos deg.

Rask respons og oppdrag utført til avtalt tid

Ønsker du å avtale en uforpliktende befaring? Vi responderer raskt og sender skriftlig tilbud på besiktigede arbeider.

Det gjøres skriftlige avtaler angående pris og leveringstid. Om ønskelig utføres også ferdigbefaring etter sluttført arbeid.

Vi ser fram til å høre fra deg!

om oss

Få profesjonell hjelp til ditt prosjekt