Tjenester

Maling, tapetsering, gulv og våtrom

Vi utfører alle typer malerarbeid hos private, bedrifter, og det offentlige. Dette kan være sparkling/maling av gipsplater i boliger, oppussing av kontor, butikker etc. Vi har en fast stab av dyktige malere som har vært ansatt i vårt firma i mange år.

Våre tjenester

Skal du renovere, men er usikker på hva du bør gjøre?
Vi gir deg gjerne våre profesjonelle råd!

tjenester

Tradisjonelt malerarbeid

Skal du friske opp stua med en ny farge, eller trenger ytterveggen på huset et nytt strøk? Vi utfører alt av tradisjonelt malerarbeid innvendig og utvendig, og sørger for å levere et ferdig resultat du har glede av i lang tid.

tjenester

Dekorative maleteknikker

Vi har god erfaring med å gi vegger et mer særegent og personlig preg ved bruk av dekorative maleteknikker som ton-i-ton, metalliske effekter eller tilfeldige mønster. Skill deg ut fra naboene med en unik veggmaling!

Sprøytemaling

Sprøytemaling egner seg godt for store flater og områder det er vanskelig å nå med pensel, som for eksempel husvegger. Vi bruker effektivt utstyr som gir et plettfritt resultat på kort tid!

tjenester

Tapetsering

Ønsker du å friske opp rommene i huset med en splitter ny tapet? Velg en dus og tidløs farge for en minimalistisk stil, eller et vågalt mønster for et unikt og personlig uttrykk. Vi legger tapet med stor grad av nøyaktighet og tålmodighet.

tjenester

Flytsparkling og håndsparkling av undergulv

Har du et gulv med ujevnheter? Vi sparkler og avretter ditt undergulv, slik at gulvet både blir helt plant og jevnt. Dette anbefales særlig før man legger tynne gulvbelegg eller gulvtepper.

Montering av belegg, tepper, laminat og parkett

Et splitter nytt gulv kan gjøre underverker for uttrykket i et bygg. Vi har erfaring med de aller fleste typer gulv, og gir deg gjerne råd basert på dine ønsker, behov og bruk.

Montering av fotlister

Fotlister/gulvlister dekker glippen mellom gulv og vegg. Det kreves presisjon for å oppnå et godt resultat her. Vi monterer fotlister som tetter fullstendig, og som gir hvert rom et elegant preg.

tjenester

Våtrom

Brødrene Samuelsen er våtromsspesialist innenfor membran, tapet og gulvbelegg. Arbeid på våtrom bør utføres av fagfolk for å unngå vannskader og andre problemer som ofte fører til høye kostnader. Vi gjør jobben for deg — profesjonelt og forskriftsmessig!

tjenester

Levering og montering av teppeløpere

Teppeløpere brukes ofte på hotell, i lange ganger eller i trapper. Vi samarbeider med anerkjente forhandlere av teppeløpere, og kan både levere og montere disse hos deg.

Privat

Commode,With,Decor,In,Living,Room,Interior,,Dark,Green,Wall

Hjemmet ditt er et fristed og en oase hvor du på dine premisser kan slappe av og hente nye krefter og inspirasjon. Samtidig skal det også være funksjonelt i en hektisk hverdag. 

Å velge riktig farge til rommene i ditt hjem er ikke lett. Først og fremst er det viktig å velge stilene du ønsker å gi hvert rom og huset i sin helhet. 

Det kan være alt fra retro, minimalistisk, moderne, hvitt og svart eller rustikk. Vi kan farger og gulv. Takket være et tett samarbeid med våre leverandører har alle våre ansatte inngående produkt kunnskap om våre produkter. Fargesetting og fargelære er en del av grunnopplæringen til våre ansatte som alle har fagbrev.  

Design på vegger samt dekorativ maling har blitt mer og mer populært. Du drømmer! Vi leverer! 

Vi tilbyr alle tjenester innenfor vårt fagområde. Flytting og tildekning av møbler er en av våre tjenester. Alt av gulvarbeider herunder vinylbelegg, linoleumsbelegg, tepper og parkettlegging inngår også i våre tjenester. Vår hovedleverandør for gulvbelegg er Tarkett. Tradisjonelt malerarbeid samt noe dekorativ maling er også innenfor vårt fagområdet.  

Med våtromsertifisering er vår bedrift kompetent til alle våtromsarbeider innenfor vårt fagområde, herunder også membranarbeider.

Renslighet og hensynsfullhet er en selvfølge for å oppnå et flott resultat. 

Commode,With,Decor,In,Living,Room,Interior,,Dark,Green,Wall
shutterstock_623950409

Bedrift

shutterstock_623950409
Siden etableringen i Drammen i 1997, har vår bedrift hatt et betydelig antall av store byggeprosjekter i Drammen og Lier området. Vi holder oss stadig oppdatert på nye produkter, og spesielt miljøvennlige sådan med tanke på at vår bedrift er sertifisert Miljøfyrtårn.
Behov for membran-gulvbelegg-våtromstapet-veggvinyl-avretting av fall-flytsparkling av gulv på våtrom? Vi har også våtroms sertifikat.
Gjennom vår rammeavtale med Drammen kommune har vi drevet vedlikehold for flere tusen kvadratmeter kommunale bygg. Vi tilpasser oss planleggings- og prosjektbehovene som minimerer forstyrrelser i virksomheten din. For oss kan dette bety nattarbeid, helger og etter stengetid, som passer til bedriftens spesifikke behov.
Gjennom vårt samarbeid med Drammen Lift Utleie og Buskerud Byggesystemer har vi alt av lift og stillas som vi trenger til å få gjennomført en større renovering av fasaden, eller for å få gjennomført en innendørs malerjobb i større høyde. miljofyrtarn11BVN7

Interiørtjenester

Mock,Up,Poster,Frame,In,Hipster,Interior,Background,,Scandinavian,Style,

Enten du planlegger å fornye ditt hjem eller gjøre det klart for salg, er vi din partner for en vellykket prosess. Vår erfarne interiørdesigner innleder alltid samarbeidet ved grundig kartlegging av dine behov og preferanser. Etter en grundig befaring utarbeider vi en skreddersydd interiørplan der du selv har bestemt omfanget. Vi tilbyr ekspertise innen farge- og produktvalg, materialvalg, møbleringsplan og innkjøpsliste. Den endelige løsningen presenteres gjennom et personlig moodboard som gir en helhetlig oversikt og alt du trenger for å starte prosjektet. Vi kan også håndtere selve gjennomføringen for deg.

Ved salg av boligen tilbyr vår interiørdesigner en omfattende gjennomgang av ditt hjem med et nytt og kritisk blikk. Vi leverer konkrete råd og anbefalinger for å gjøre boligen mest mulig tiltrekkende før den blir fotografert, lagt ut for salg og visninger.   

Mock,Up,Poster,Frame,In,Hipster,Interior,Background,,Scandinavian,Style,
malerfirma

Rask respons og oppdrag utført til avtalt tid

Ønsker du å avtale en uforpliktende befaring? Vi responderer raskt og sender skriftlig tilbud på besiktigede arbeider.

Det gjøres skriftlige avtaler angående pris og leveringstid. Om ønskelig utføres også ferdigbefaring etter sluttført arbeid.

Vi ser fram til å høre fra deg!

Få profesjonell hjelp til ditt prosjekt