Til inspirasjon

Maling, tapetsering, gulv og våtrom.

Brødrene Samuelsen tar gjerne oppdraget!

inspirasjon

Til inspirasjon

Hjemmet ditt er et fristed og en oase hvor du på dine premisser kan slappe av og hente nye krefter og inspirasjon. Samtidig skal det også være funksjonelt i en hektisk hverdag. Ditt hjem vil også til en viss grad gjenspeile dine drømmer og hvem du er.

Vi bistår gjerne med råd og tips for å synliggjøre dette eller andre visjoner du har. Ved forslag til fargesetting med riktige nyanser, samt bruk av forskjellige typer materialer som har ulik tekstur (parkett, tepper, maling, tapet).

Våre prosjekter vil kunne bidra til at du får økt inspirasjon og flere ideer.

Fargetrender 2020

Det er et stort ønske om å ta være på jorden. Fargene skal fremkalle himmelen og jorden. De skal gi en naturlig atmosfære til rommene, både i produktene som brukes, møbler og på større overflater. Derfor bruker vi miljøvennlige materialer.

Her viser vi noe farger som vil bli brukt mye i 2020. Varme farger som minner om høst, sanddyner og brun jord. Lysere farger som gir en rolig og tilfredsstillende følelse, blå som himmelen og forfriskende grønn plen.

Free Spirit har en stor andel grønn med en kvikk blåtone. En energetisk og optimistisk farge.
Local Green er en gulaktig grønn tone. Opplev naturen på sitt vakreste, med grønne planter og trær.
Neo mint er en forfriskende grønn tone som gir oksygen til rommet samt et futuristisk preg.
Grounded red er en gylne, rød fargetone. Opplev varmen og nærheten til jorden.
Daydream er en plommefarge som har gylne og røde undertoner. Perfekt om man ønsker å gi et litt luksuriøst preg til rommet.
Elvesand er en farge som minner om myke sanddyner. Drøm deg bort til Sahara-ørkenen eller på våre egne sanddyner på Jæren.
Serene blue er en blågrønn farge. Fargen gir en rolig og fredfylt atmosfære til rommene.
Statement Blue er en sterk og energisk farge. Til de som ønsker å sette sitt preg på omgivelsene.

Stiler

80-90 tallet er tilbake og da er det kontraster som gjelder. Dette skal brukes i hovedrommene i huset, kjøkken, stua og gangen. Hvordan lage en moteriktig kontrast? Del veggen i to! Velg en mørkere farge til nederste del av veggen og en lysere farge på den øverste delen. En annen variant er å bruke samme fargeskala på både tak og vegger. Passer best til hus eller leilighet med ett høyt tak.

Bort med det hvite taket!

Hva med å gi ett mer luksuriøst preg til ditt soverom? Med en vegg malt med helmatt farge og taket i samme farge får du en elegant og dempende effekt. Det skal brukes en mørkere farge som Ambiance Xtramatt. På de andre tre veggene så skal det brukes en lysere farge med en grønn base. Kult å bare male taket med en mørkere farge, og alle fire veggene med en lysere farge. Uansett hvilken stil du velger, mal taket.

I 2020 så er Retro ordet når vi tenker på møbler og interiør. Da går vi til 50-60 tallet. Er du nostalgisk og ønsker å få en moderne/retro stil? Velger du retro interiør så husk at alle store overflater skal males med lysere farge.

Vi må ikke glemme barna. Ønsker du å overaske barnet ditt med ett kjempe kult soverom? Design på veggene er svaret. Geometriske former som gjenkaller byer, fjell og mye mer. Bruk rektangler, kvadrater og triangler. Utrolig hvor mange fine design man kan lage.

Få profesjonell hjelp til ditt prosjekt