Til inspirasjon

Maling, tapetsering, gulv og våtrom

Brødrene Samuelsen tar gjerne oppdraget!

Oppussing inspirasjon

Inspirasjon til oppussing

Hjemmet ditt skal være et fristed og en oase hvor du på dine premisser kan slappe av og hente nye krefter og inspirasjon til oppussing. Samtidig skal det også være funksjonelt i en hektisk hverdag. Ditt hjem vil også til en viss grad gjenspeile dine drømmer og hvem du er.

Vi bistår gjerne med råd og tips for å synliggjøre dette eller andre visjoner du har. Ved forslag til fargesetting med riktige nyanser, samt bruk av forskjellige typer materialer som har ulik tekstur (parkett, tepper, maling, tapet).

Våre prosjekter til oppussing vil kunne bidra til at du får økt inspirasjon og flere ideer.

Fargetrender 2021

I disse usikre tider føler alle behovet for et trygt sted å trekke seg tilbake. Hjemmet ditt har aldri før fått så mye fokus! De nye interiør stilene og fargetrender i 2021 gjenskaper en lun og varm følelse samt mye kreativitet.

Interiør Stilene

Vi fortsetter som i fjor med et miljøvennlig og jordnært tema.

Gjenbruk er nøkkelordet! Har du møbler med grå, hvit eller svart farge? Hva med å male eller tapetsere møblene du allerede har med fargerike trender.

Du beholder den rene nordiske stilen hjemme, men akkurat som i fjor er det blått som minner om himmel, lysegrønne og dus rosa farger som du burde tenke på og bruke i ditt hjem.

Dette er riktig tid til å begynne med et morsomt og avslappende oppussingsprosjekt.

Miljøvennlige og gjenbrukbare materialer er trenden.  Tre, glass og stein i en mer elegant versjon enn tidligere tas i bruk.

Svaret til følgende spørsmål: Hvor kommer materialet fra? Hvilke tilsetningsstoffer inneholder den? Dette kan avgjøre mulige kjøp. Dette gjelder både på interiør, tekstiler og restfall fra industrien.

Valg av gulv er viktig. Våre eksperter innen feltet kan anbefale det riktige type gulv til de fargene du har valgt å male hjemme ditt med, og som passer til ditt interiør.

Hvert rom har sitt bruk. Ønsker du nytt gulv til kjøkken så må du tenke at det må tåle mye slitasje. I soverommet er det mindre slitasje. Ønsker man at rommet ser større ut så anbefales det ett lyst tregulv eller en blanklakkert parkett som reflekterer lyset i større grad.

Vil du ha en varm og lun følelse så er et mørkt tregulv svaret. Det finnes mange varianter.

Spør våre konsulenter om råd.

Jotun har lansert det nye fargekartet «Rediscover».

Dette er fargene som de mener har gått i glemmeboka og som er på tide å ta i bruk igjen. Det er en blanding av nye fargenyanser samt Jotun sine tidløse farger.

Akkurat som i fjor finner vi de jordnære fargene som brun og beige, men med en ny vri.

Hummus: Gul Antikk;

Natural Clay: brent oransjetone, rustikk og ærlig;

Earthy Brown: mørk, gyllen bruntone, jordnær og genuin;

Welcoming Red: rustikk og gyllen rødtone, inkluderende og varm;

Neutrale fargenyanser gir en myk og beroligende fremtoning.

Impression: sjelfull gyllenbrun;

Belgian Brown: dempet og sofistikert brun tone;

Andre farger i Jotun sitt nye fargekart er med blåtoner: Ocean Air; Coastal Blue; Natural Blue;

Er du nostalgisk og ønsker å få en moderne/retro stil? Da er deilige pastellfarger svaret!

Gi litt lys og varme til ditt hjem!

Få profesjonell hjelp til ditt prosjekt